Deprecated: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home/codebreak/domains/altijdopgeruimd.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/functions/general-functions.php on line 739
[mk_page_section layout_structure=”half_right” bg_image_portrait=”https://altijdopgeruimd.nl/wp-content/uploads/2014/09/altijd_opgeruimd-corien_tromp.jpg” bg_color=”#ffffff” min_height=”500″ full_width=”true” full_height=”true” padding_top=”50″ padding_bottom=”50″ el_class=”centertop”][vc_column][mk_fancy_title size=”35″ font_weight=”bold” margin_top=”100″ margin_bottom=”60″ font_family=”none” align=”center”]Corien Tromp[/mk_fancy_title][vc_column_text disable_pattern=”false”]Het zijn van een professional organizer heeft altijd al in mij gezeten. Mijn ouders hadden een eigen bedrijf en al vroeg organiseerde en verzorgde ik hun administratie.
Ik heb een gezin van vier, inmiddels volwassen, kinderen. Met zoveel mensen in één huis zorgde dat nogal eens voor rommel, weinig overzicht en chaos. Dat vond ik nooit erg want het opruimen en organiseren gaf mij juist energie.
Daarnaast heb ik ook mede een eigen bedrijf gerund. Hier komen heel wat zaken bij kijken die goed geregeld moeten zijn, onder andere het op orde hebben van de administratie. Dat ging mij altijd goed af en ik vond het vooral ook leuk om te doen.

In 2016 heb ik de opleiding tot Professional Organizer bij NBPO succesvol afgerond ben ik ook lid van deze beroepsvereniging.
Naast professional organizer ben ik werkzaam als receptioniste. Ook daar heb je te maken met werkzaamheden die om structuur vragen. Ik geloof oprecht dat wanneer je iets doet wat je leuk vindt, het nooit voelt als werken. Om die reden heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt.

Ik krijg nog steeds energie van organiseren en opruimen en ik merk dat mijn klanten daar ook energie van krijgen.
Mijn kwaliteit is dat ik mijn eigen ideeën en opvattingen los kan laten en echt kan kijken naar wat er bij iemand past en wat er nodig is. Iedereen is anders.
Ik sta open om mensen te helpen. Bij mij draait het maar om één ding: de energie die ik van mijn werk als professional organizer krijg, over te dragen aan degenen die mijn hulp inroepen.[/vc_column_text][/vc_column][/mk_page_section]


Warning: Illegal string offset 'mk-icon-chevron-up' in /home/codebreak/domains/altijdopgeruimd.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/svg-icons.php on line 567

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /home/codebreak/domains/altijdopgeruimd.nl/public_html/wp-content/themes/jupiter/framework/helpers/svg-icons.php on line 567